Thursday, June 24, 2010

Vinn Apple iPad! Svar på noen kjappe spørsmål om Windows 7 migrering og bli med i trekning


Dersom du kan avse litt tid til en kort spørreundersøkelse omkring migrering og Windows 7 er jeg svært takknemlig.

Deltakere kan også være med i trekning av en Apple iPad. Undersøkelsen vil være aktiv gjennom sommeren frem til 16 august 2010.


Delta her: Spørreskjema migreringer


Litt om undersøkelsen
Overgang til Windows 7 står for tur hos mange virksomheter. Mange har allerede investert i lisenser, men ikke like mange har begynt utrulling av nytt operativsystem til sine brukere.

RES Software er samarbeidspartner av Microsoft, Citrix og VMware, og gjennomfører en spørreundersøkelse om migrering av brukermiljø og operativsystem. Undersøkelsen vil se nærmere på hvordan endringer som berører brukernes skrivebord utføres, hvilke utfordringer det medfører og hva slike overganger betyr for norske virksomheter.

Som samarbeidspartner av Microsoft, leverer RES Software programvare for administrasjon av brukermiljø samt forenkling av migreringer og overgang til nye operativsystem eller fra tradisjonelle til virtuelle skrivebordsløsninger. Les mer om hvordan RES Software kan forenkle migreringer her: Windows 7 Migrering og Migrering Uten Migrene.

Undersøkelsen er anonym

Alle besvarelser behandles anonymt, og undersøkelsen har ikke som formål å være et direkte salgsfremmende virkemiddel. Personopplysninger vil således kun registreres til brukt for trekning av spørreundersøkelsens premie. Det lagres ingen link mellom personopplysninger og avgitte svar i spørreundersøkelsen.

Du vil ikke bli kontaktet av RES Software eller samarbeidspartnerne uten samtykke ved å aktivt be om å kontaktes i spørreskjemaet.

Personopplysninger vil bli slettet etter trekning av undersøkelsens premie er gjennomført. Ingen personopplysninger vil videreformidles RES Software eller partnere.

Tilbakemelding og resultater

Spørreundersøkelsen vil være aktiv gjennom sommeren og avsluttes 16 august. Alle som har deltatt med besvarelse vil få tilsendt spørreundersøkelsens resultater. Utdrag fra undersøkelsen vil også kunne bli publisert i media i forbindelse med artikler om Windows 7 og migreringer.

Premie og trekning

Deltakere i undersøkelsen kan være med i trekning av en Apple iPad. For å delta i trekning må en velge JA på spørsmål om ønsket deltakelse i trekning. Trekningen vil foretas med ”random record selection” fra database over alle som har valgt å være med i trekningen. Vinneren annonseres sammen med resultat fra undersøkelsen mandag 16 august.

Sikker link til spørreundersøkelsen: https://www.surveymonkey.com/s/migrering

Takk for at du deltar!

Med vennlig sommerhilsen,
Ole-Kristian

No comments:

Post a Comment